Mustache Girl.





Tired being spm'ers
Saturday, 5 April 2014 | 14:08 | 0 Babbling
Assalammualaikum semuaa!  hai. Lame tak taip taip dkat blog nih lah. Hollaa. Rindu tak? Opkosssh la you all semua rindu kan I kan? Hikhik, jgan cakapp. Malu nanty wey :3

Form 5? During this 4 months da mmcam lah jgak da buat dkat skola tuu. Llagy form 5 kan? Pheww, schedule penuh mgalahkan PM kod. Agaknye lah.

Okay. Nak bagitahu penat tuition dtambah dgan grill yg tkunci emng nyirap. Grill asrama kunci lgy pkul 7 pagi smpai 4.30 ptang. Lame giler. Tu smbg malam lagy. Knci 7.30 smpai 10.30 malam. Wey macam pnjenayah dah rase nih. Asik berkunci jeh. Disbbkan kekuncian tersbut, kite org pery surau 2 kali shari exc subuh dan asar. Tak macam sblum nih. Jarangg bebenoo jejak surau tu. Kebenaran eh. Tu baru cter pasal grill. Blum lagy mak guard nyee -.-Exconye. Kalau nak cter mmg mnaikkan kmarahan. So conclusionnyee, ta payah cerita lah kn.

Kalau masok bulan nih excel ( extra tuition) dah 2 kali buad. So kite org tlah terperap lebih lame di asrama yg tlah ditukar name nye sbgai PENJARA. Ahh. Benci gila. Dah mcam tuh, tuition ttiap ptg dan malam. Balik skolah smkin lambat. Ahh!! Okay okay malas nak pkir, jom tgok gmba smpena 4 bulan nih.


Maulidur rasul :)




Pergi tanjung dgan bubun and nz dan  aspurian yg lain
Masa prep dan kami terkunci. Wahaha. 

Drana english dan kami bersungguh sungguh untyk menang

And thats it. Eh kite orgpun dah rentas desa taw. Tader gamba jehh :3 okay lahh. Nak packing barang. Nak balik hostel yg SERONOK tu. Okay. Bye bye. Assalammualaikum :)) 

#spm #D8 #penadweyy #bye #take care