Mustache Girl.





something useless that we call KAWAN XD
Monday, 11 November 2013 | 12:47 | 0 Babbling
Assalamualaikum semuaaa XD

currently aku sihadd walafiatt and semakin takut untuk timbangg berat badan . haha . its fact kan semua orang takut nak tengokk jarum scale tuu berhenty dekat number yg kita tak sukee kan? same with me . tapi nak cakap niy kita kene terima kenyataan , walaupun fact tuh buad kita sakit hati . and hopefully korang semua pn sihadd :D

stay rumah sorang sorang niyh buat aku nak menaip selepas berhempas pulas ketawa dan menangis  tengok video dekat youtube tuu~ semua cerita pasal hidup orang kita boleh tgok XD and aku nak menaip pasal tuh lah tajuk aku tulis kat ats tuu ^^

kawan yang ramai tak menjamin kesenangan :'<


sepanjang hidup aku yangg baru 16 tahun niyh , kawan niy jenis yg sometimes ade sometimes takder . okay lah boleh dianggap someone yg useless . yelaah , kawan niyh useless lah sebab time kitaa senang bukan kemain beratur nak ajaak itu lah ini lah tapi bila susah makk aii batang hidung un tader termsoklah byang byang diaa pun hilang wey . niyhh nyirapkan ? but tu lah KAWAN . lagy menyirap kalau dia nih depan kita baik , belakang bagai das pistol polis dekat perompak wey ngutuk kita bagai . yang nih memang semut dalam air . tak boleh blahhh kau .

dalam aku bernafas dekat muka bumi nih, ramailah jugak boeh diiktirafkan sebagai kawan nih. panggil kawan lah aeh , *BERADAB sikit =3 . nak nak masa sekarang nih lah kan masa kita baru nak acah acah besar nih, yelah hidup tak gantung dengan parents laaa kononnya niyh. always dengan kawan . ade sekali niyh , aku ade probs . aku menangis bagai nak pecah biji mataa . kawan aku tu boleh macam Siaaauu lah jgak , ketawa macam nak pecah perut dengan lawak bodoh dia tuu ~  aku pun , okay fine. sakit hati tapi nak buad macam mana dia tader perasaan . and dia kan kAWAN .

Susah nak dapat kawan baik macam cermin. Kita menangis dia tak pernah ketawa . Dia pandang kita walaupun dia tak mengerti :')

betul lah cakap orang kalau ade kawan ramai mane sekalipun, dia orang akan hilang bila kita susah. aku percayaa lah sekrang. 

Tak semestinya kita RAMAI kawan mereka semua akan sentiasa ada untuk kita. Kadang² mereka hanyalah PENYERI dikala kesenangan kita ~

but ape pun yang terjadi tu semua dugaan dalam kehidupan. lumrah berkawan kan? ditinggalkan masa dalam kesusahan tetapi dicari apabila senang. Tapi klau kita ade someone that always stay beside kita walau kita dalam kesusahan ataupun kesenangan tuu baru boleh dipanggil SAHABAT :D memangg aku akui nak cari sahabat tuu tersangat sangat lah susah . 1 dalm seribu orang kataa .


Dalam beribu orang, mungkin akan ada seorang atau dua orang sahaja yang betul betul akan memahami kita dan sentiasa ada ketika kita susah. 















Sahabat :D



okay . stop sampai sini jehh . sorry lah kalau post nih buat korang bosan sampai nguaapp macam mulut buayaa aeh. writting a post is like tell what I'm feel :D dah legaa skid hatii niyh . thanks again and selamat menikmati cuti hujung tahun students :D