Mustache Girl.





new face of this blog !
Wednesday, 14 March 2012 | 22:34 | 2 Babbling
assalamualaikum  w.b.t.

hey peeps .
something new ryte ? purple theme of my blog . haha . hasil kaki Raudhah Addin . (sile tepuk tangan atas hasil usahe nye mencantikkan blog mieza dulu yang tak lawoo tuhh) seronok tengok blog nie , ceria jek ! thanks bebanyak kat awak ea . sayang awak ketadII sebab dah bertungkus lumus buat nieey semua . even bende nie tak masok dalam PMR . # keyy , meraban ~ lawoo kan blog niee ? ( cepat angguk , kalau tak mieza cubitII nanty)  okeehh  , sayang korang ketadII + sendatII . (sape yang angguk je key)

that's it for this entry . thanks keyy Raudhah Addin ! #ciumm sikeedd , mmmuaaah !! sayang sangatII kat awak .  ade pantun 2 rangkap untuk awak nieeyy (dengar ea, opss baceII)  :
                  TERIMA KASEH DAUN KELADI, LAIN KALI TOLONG LHA LAGY !
kbai >,<