Mustache Girl.





Rayaa !
Wednesday, 7 August 2013 | 04:36 | 0 Babbling
assalamualaikum wbt . hye peeps :)

fuhhh *lap-2 sawang dekadd blog nihh* berkurun tak meninjauu blog nih . Setelah meninjauu mula laa mencarikk si Nabilahh tuu . Gedik-2 sikidd dengan diaa , akhirnnyaa dia pun renewed balik blog yangg sudah bersawang dan berhabukk debuu. Okay, hiperbola segalanyaa. Andd wanna say , thankk Nabilahh ! tolong renew kan balikk blog nihh :* Mustache ? act , tak minadd punn segala moustache-2 nihh . Tapi mcam tak ade rugi pape pun kan kalau pakai . So , kitaa lenjan sajaa :)

malam nih tetibaa rasa tak boleh tidur . Mata besar mengalahkan mata *pikir-2* mata ape ekk ? malas nak pikir laa . Yg penting nyaa mata besar laaa XD ! hari nih masok hari yang ke-29 kitaa brpuasa bagi yang Muslim laa kann . And In Sha Allah , hari yang terakhir kita berpuasa di bulan Ramadhan buadd tahun nih :'/ hopefully kitaa dipanjangkan umur untuk menyambut bulan Ramadhan tahun akan datangg . Amin :D

Actuallyy , tadi pukul 2 baru sampai rumah. Penadd giler tawaf Uptown . Jalan-2 dan tak terjumpa apa-2 yang menarikk minadd . membazir masaa bak kata mama X) Berkurun berjalan >,< tuhh yang mama membebel macam kereta api terlebihh minyakk -,- terpaksa laah dengar sebab dah duduk satu keretaa .

And about the tittle kann ? RAYA ! jyeahh ! *masal* this year, satu family tema warna hijauu petronass :) but the main is baju raya masih belum siaapp . semalam pergy tgok baju rayaa then nyonyaa tuh cakap baju raya perempuan belum siaapp . choii ! sungguhh mama dengan aku dah terlopong time dengar tuhh . Yang kaumm lelaki dah tersenyum sumbingg tengok mukaa kita orang yang macam ayam berak kapur . fuhh , sabar jelaa sebab puasaa kan . Nyonya suruh ambik besok so kitaa orang pun okayy jelaa . And besok nak pegy tengokk baju nyaa , kalau tak siap jgakk , lai lai bakar nyonyaaa ituu punyaa kedaii . ciss , idea punye kejamm -,- nak tak nak terpkase laa ayah belikan baju raya siap untukk mama dengan myjaa :)

Eid's this year mybe a little bit different kowdd . nakk tahu sebab ape ? mybe sebab family da tambah seorang , dengar takk ? seorang family member baruu :) siapaaa ? of course laa , my little sister :) Nurul Batrisyia Hadirah ^_^



 
\
 
 
 
seriuss , comelkann ? hari tuh 4.8.13 , officially diaa dah 8 bulan . suddenly pulak tuh ade , rezeki tuhan da bagikan , tak kiraa tiba-2 pun boleh jgakk . kitaa kene terima dan bersyukur :)
and noww , mata dah nak kuyu -.- lain masa ceritaa pasal budakk kecik nih pulak . sungguh berjelaa post kali nih . selamat pagi semuaa :) start the last day puasa dengan bersemangat dan ceriaa !
#SELAMAT BERSAHUR